4 tips til at undgå en akavet tinder date

Posted by Posted onmarts 3, 2021 Comments0

Appen tinder er den nyeste og mest populære metode til at date. Den er for alle, men bliver hovedsageligt brugt af unge. Her kan med swipe-funktionen vælge folk til og fra, og hvis to har valgt hinanden til er det et match, og herfra kan flirten begynde.

Man ved ikke meget mere end få info og har ikke set andet end profilbilledet. Det er spændende og ofte uden de store forpligtelser. På trods af det har enormt mange fundet den store kærlighed gennem tinder.

Få 4 gode råd til den perfekte Tinder date her.

Vær modig, og tag styringen

Det kan hurtigt blive akavet, hvis snakken ikke ruller naturligt fra første øjeblik. Indstil dig på at spørge en del ind, og vær ikke bange for at være overvældende. Begge er ofte nervøse, og det er kun en fordel at tage turde tage de første skridt.
Er du i tvivl om hvad du skal snakke om, kan du finde inspiration på https://ballademageren.dk/. Så løber i ikke tør for samtaleemner, og hurtigt vil i finde en masse fælles interesser. De klassiske spørgsmål kan hurtigt løbe op, og det er kun charmerende med noget uventet i ærmet.

Sænk forventningerne

Man kan nemt komme til at forestille sig et langt og lykkeligt liv sammen med den Tinder-date, som man endnu ikke har været på. Det kan forårsage at man tager afsted med tårnhøje forventninger, og det er ikke gavnligt for nogen. Din date vil med sikkerhed skuffe dig, og du vil gå derfra med en flad fornemmelse.

Derfor er det et godt råd at sænke forventningerne forinden. Så er der plads til at blive glædeligt overrasket, og ofte kan det også hjælpe på at man ikke er så fordomsfuld eller lignende inden sin date. Forvent nogle få timer med en god kop kaffe, og så vent og se, hvad der sker.

Vær i bevægelse

Hvis ikke kemien er der fra starten kan et stift restaurantbesøg blive uendeligt langt. Det samme med besøg hjemme ved hinanden, hvor man bliver indlogeret på en sofa i en lejlighed på tredje sal. Omgivelserne er vigtige for den perfekte date, og derfor er et godt råd at gå en tur.

Så er blikretningerne den samme, og intensiteten daler en smule. Samtidig er en gåtur et meget uforpligtende møde, og man hurtigt bryde op, hvis det ikke fungerer.

Tydeligt kropssprog ved afsked

Endnu et moment, som kan blive enormt akavet er afskeden. Her evalueres daten, og man kan skilles på mange forskellige måder. Måske har man en god mavefornemmelse, men er ikke klar til at gå et romantisk skridt endnu. Måske skal man blot væk i en fart, eller måske håber man på ikke at skulle gå fra daten alene.

Her kan det være gavnligt at have et tydeligt kropssprog, og ikke være bange for at sige ting højt og præcist. Alle kender Tinders præmisser, så det er ok at afvise en date, hvis man gør det på en venlig måde. Dog kan det også afslutte med et stort kys.

Category