Det kan du lave med æbler

Posted by Posted onmaj 6, 2021 Comments0

Du kan lave masser af lækre ting med æbler. Æblet er en fantastisk frugt, der fungerer rigtig godt i flere sammenhænge. Hvis du også er vild med æbler, så kan det være, du mangler lidt inspiration til, hvordan du kan bruge æblerne i din madlavning. Læs med her, og find inspiration!

Lækker æbletærte med creme fraiche

Hvis du før har smagt en æbletærte med creme fraiche, så ved du også, at det kan være enormt lækkert. Det er ikke særlig besværligt at lave en æbletærte, så det kan du sagtens finde ud af.

Du kan godt tage en nem løsning og købe færdiglavet tærtedej, hvis du gerne vil springe over, hvor gærdet er lavest. Det er ingen skam i, at man gør det lidt nemmere for sig selv. Resultatet smager jo godt i sidste ende.

Æblekage med kanel

Du kan også bage en rigtig lækker og svampet æblekage med kanel. Æble og kanel går rigtig godt sammen, og disse to fungerer rigtig godt sammen i en kage.

Æblechips med kanel

Æbler og kanel går som sagt rigtig godt sammen. Hvis du gerne vil have en lidt sundere snack, så kan du i stedet for at lave æblekage med kanel lave æblechips med kanel.

Hvis du har en dehydrator, så er det rigtigt lækkert at tørre æblerne og lave chipsene heri. Hvis du ikke har en, så kan du også vælge at lave dem i en ovn.

Få æbletræer i haven

Hvis du synes, det kunne være lækkert at kunne fremstille lækkerier med dine egne æbler, så kan du vælge at plante store æbletræer i din have. Det er som om, maden bare kommer til at smage lidt bedre, hvis den kommer fra haven af. Det er også som om, man kommer lidt tættere på naturen, og det er vigtigt.

Mangler du penge til æbletræer?

Hvis du mangler penge til dine æbletræer, så lån penge rentefri. Det kan også være, du har lyst til at give din have en større opgradering, når du først er gået i gang med æbletræerne.

Så kan du også godt få brug for lidt flere penge. Hvis det er tilfældet, så kan du få endnu mere ud af at tage et lån. Det er også snart ved at være varmt udenfor, og derfor er det også dejligt, hvis man har en lækker have, som man har lyst til at tilbringe tid i.

Category