Få mere ud af din iPhone

Posted byRedaktoer Posted onoktober 5, 2020 Comments0
Få mere ud af din iPhone

Vi lever efterhånden meget af vores liv igennem vores smartphones. Vi har alle vores kontakter, vores kalender og vores sociale medier på telefonen.

Uanset om du bruger din smartphone til at tage instagram billeder, optage videoer, høre musik, spille spil eller for at optage lyd, så er det vigtigt at have udstyret i orden.

Men bruger du din smartphone optimalt? Eller ender den oftest med at være mere tidsrøver end noget som helst andet? Et godt eksempel er hvis du sidder i offentlig transport og kigger på sociale medier eller bare surfer internettet på din iPhone på vej på arbejde. I stedet kunne du bruge tiden på at strukturere din dag og bagefter synkronisere noter, kalender eller lignende, ved hjælp af de mange løsninger der er tilgængelige. Med bedre struktur på tingene kan det hele blive nemmere.

Mini-computer vi har i lommen

Det kan være nemt at glemme fordi vi bare går rundt med den i lommen eller tasken det meste af tiden, men i virkeligheden er vores smartphone en lille computer næsten på højde med en Macbook eller anden bærbar.

Det kan man sagtens tage fordel af ved at bruge telefonen til nogle af de samme ting, som man ellers ville bruge sin computer eller bærbar til.

Du har formentlig kun set toppen af det isbjerg af ting, som din telefon kan bruges til. Ved at have det rigtige udstyr eller de rigtige applikationer er det praktisk talt muligt at bruge din smartphone til næsten alt. Den kan bruges som fjernbetjening, som keyboard til din iPad og mange andre smarte ting.

Men det er ikke alt den kan bruges til. Du kan bruge din telefon til at optimere din produktivitet. I stedet for altid at skulle finde din bærbar frem, kan telefonen mange af de samme ting og ved at bruge din smartphone til at organisere dine arbejdsopgaver, kan du samtidig være mere effektiv.

Optag podcasts på din telefon

En af de ting der er virkelig smart, hvis du ofte er på farten men samtidig gerne vil have muligheden for at optage podcasts eller anden lyd er, at du kan få en trådløs mikrofon til iPhone. Det betyder, at du via din telefon nemt kan optage lyd, uanset hvor du er.

Der er mange forskellige modeller, så du kan få mikrofoner til mange forskellige formål. Der er mulighed for en mikrofon, der kan sættes i tøjet, mikrofoner med vindhætte der kan optage i stærk vind, eller udstyr så du kan bruge din iPhone som en diktafon.

Det gør det nemt f.eks. at optage en podcast på din iPhone eller bruge den til at lave interviews således, at du ikke behøver at have din bærbar frem hver gang, at du skal optage noget.

Og med ordentligt udstyr kan du sørge for, at optagelsen er af højeste kvalitet. Uanset hvad du har brug for, er det muligt at finde det udstyr der skal til, så du kan få mere ud af din iPhone i alle situationer.

Category