Få opmagasineret dine ejendele på et lagerhotel

Posted by Posted onmarts 4, 2022 Comments0

Hvis du ejer en virksomhed, der beskæftiger sig med taglægning, har du sikkert en masse materialer, som du gerne vil have opmagasineret. Hvis du ikke selv har pladsen, kan du vælge at bruge et lagerhotel.

På et lagerhotel får du et depotrum, hvor du kan opbevare lige præcis de ting, som du har brug for plads til. Lagerhotellet er både varmt, tørt og overvåget, så dine ejendele forbliver sikre og i god stand. Læs mere om lagerhotel lige her.

Vælg blandt flere forskellige størrelser

Når du gerne vil leje et depotrum, har du mulighed for at vælge blandt flere forskellige størrelser. Depotrummet kan være helt ned til 3m3 og helt op til 180 m3. På den måde kan du nemlig selv vælge, hvor meget plads du har brug for.

Du har også mulighed for at leje et stort, opvarmet lagerrum, hvor du har din egen port. På den måde skal du ikke igennem hele lagerhotellet, når du gerne vil aflæsse nogle materialer eller andre ejendele. I stedet kan du køre hen til din private port med din bil eller lastbil.

Ingen binding

På nogle lagerhoteller er der ingen binding. Det betyder, at du kun behøves betale for depotrummet i den periode, hvor du rent faktisk bruger det. På den måde kan du spare penge, da du ikke skal betale for en unødvendig bindingsperiode.

Mulighed for en fleksibel løsning

Desto større dit depotrum er, desto mere skal du som udgangspunkt også betale. Hvis det derfor varierer, hvor meget lagerplads du har brug for, kan det være en god idé at vælge en mere fleksibel løsning.

Nogle lagerhoteller tilbyder dig nemlig, at du kan skifte mellem større og mindre rum. På den måde slipper du for at betale for lagerplads, som du ikke bruger. Det kan være en ganske fin besparelse i længden.

Mulighed for at få en gratis lagermand med i prisen

Nogle lagerhoteller tilbyder også, at deres personale kan tage imod din fragtmand, når han eller hun ankommer til lagerhotellet. På den måde er du ikke selv bundet til at være på lagerhotellet i tide og utide. Det giver dig mere frihed i en allerede travl hverdag. Det giver dig også bedre mulighed for at fokusere på din virksomheds kerneopgaver i stedet.

Ved nogle af lagerhotellerne koster denne løsning ikke ekstra. Den er ganske enkelt inkluderet i den samlet pris.

Category