Find gnisten frem mellem dig og din partner igen

Posted byRedaktoer Posted onmarts 22, 2020 Comments0
sexlegetøj lovebuddy

Hvis du føler, at gnisten mellem dig og din partner langsomt er ved at gå i dvale, er det helt normalt. Der er op- og nedture i alle forhold, og I kan ikke gå og være nyforelskede hele tiden. Dog kan du sagtens forsøge at gøre noget, hvis du gerne vil have lidt af gnisten tilbage. Det er nemlig ikke noget, der altid bare kommer helt af sig selv. Nogle gange må du kæmpe lidt for det.

Gør dig lækker for din partner

I starten af dit og din partners forhold, var du garanteret mere bevidst om, hvordan du så ud end du er nu. Det er ikke så underligt, for det er der, du gerne vil imponere ham/hende. Men hvem siger, at du ikke også godt kan imponere ham/hende senere i forholdet? Når der går hverdag og rutiner i den, er det ikke sikkert, at det er det, I tænker mest på, men hvis I en gang imellem gør jer lidt lækre for hinanden, vil det også vække gnisten.

Prøv noget helt nyt i soveværelset

På et eller andet tidspunkt vil der gå hverdag og rutiner i jeres forhold. Det er helt normalt, for det er sådan, I kan få det hele til at fungere. Dog må der endelig ikke gå for meget rutine i den, når I er i soveværelset, for så kan det godt blive kedeligt. Hvis I har mistet spændingen lidt ved at hoppe i lagenerne sammen om aftenen, kan I prøve at gøre noget helt nyt. Det vil altid være spændende for alle parter, når I springer ud i at prøve noget nyt. I kan f.eks. invitere noget sexlegetøj med ind på soveværelset. Der findes en hel verden af sexlegetøj til par, der kan spice jeres sexliv op. Hos https://letstalkaboutit.dk kan du læse meget mere om sexlegetøj.

Tag væk fra jeres vante rammer

Når der skal ske noget nyt, og du har brug for forandring, kan det også hjælpe at tage et helt nyt sted hen. Hvis du gerne vil finde gnisten frem igen, kan du f.eks. arrangere en weekendtur et eller andet sted hen. Når I tager væk hjemmefra, skal I ikke tænke på noget andet end hinanden. Der er intet tøj, der skal vaskes. Der er ingen børn, der skal hentes. Der er ingen mad, der skal laves. I har tid til at være sammen med hinanden og kan bare nyde det. Sådan en tur vil måske minde jer om, hvordan det var i starten af jeres forhold. Hvis I gør sådan noget en gang imellem, vil det være med til at holde gnisten i gang.

Du kan f.eks. arrangere en weekend i en storby i Europa, en tur i et sommerhus i Danmark eller måske en tur på spaophold. I virkeligheden er det vigtigste, at I er der sammen, og at det er alle steder end derhjemme. Du kan lære mere om at genoplive parholdet her.

Category