Gør brug af dødsbo-service

Posted by Posted onmaj 27, 2021 Comments0

Har du mistet en du har kær, og står nu med den afdødes bolig og egendele, så kan det være en svær situation, at få overskud til det hele. Derfor findes der firmaer, som kan hjælpe i sådan en kneben og sørgmodig periode. Derfor kan det være en stor hjælp for noge, at få hjem udefra, som ikke er nær person, eller har nogen følelser i klemme med den afdøde person. Man skal huske at tænke på sig selv i denne periode, da det er vigtigt, at man får tid til at sørge.

Opkøb af dødsbo

Hvis du besøger hjemmesiden på https://doedsbokoebenhavn.dk/, vil du kunne se, at de kan hjælpe netop dig, som har et dødsbo nær København og omegn. Her kan de hjælpe dig med at opkøbe dødsboet. Det betyder, at de overtager boligen, og sørger derfor for at rydde det og få ejendelene vurderet, med henblik på salg.

Rydning af dødsbo

Hvis du føler, at du godt kan overskue dødsboet delvist, kan firmaet tilbyde, at komme og rydde det. De kan rydde det delvist, de kan rydde det totalt, det er fuldstændig op til dig. Desuden kan det klares i netop dit tempo, så der ikke opstår unødig stress. Denne metode er ideel, hvis du gerne vil beholde nogle af ejendele selv, eller vidersælge det, men ikke kan overskue, hvad der skal se med resten af ejendelene.

Vurdering af ejendele

Hvis du står med et dødsbo, og er i tvivl om, hvad det hele er værd, så kan firmaet også vurdere ejendele for dig. Det er ideelt, hvis du ikke har nogen ide om, hvad der er værdifuldt, og, hvad der ikke er. Her kan du altså sikre dig, at du får værdi for hver en ejendel, og ikke får smidt noget værdifuldt ud, på grund af uvidenhed.

Category