Guide til de kunstnerartikler, du får brug for

Posted by Posted onoktober 18, 2021 Comments0

Står du foran dit første, spændende malerprojekt, men ved ikke helt, hvor du skal starte? Så får du her en guide til de vigtigste kunstnerartikler, du bør investere i. Køb kunstnerartikler online hos Maling.dk og læs videre for at blive klogere på dem lige her i artiklen.

Slip kreativiteten løs med kvalitetsmaling – inde og ude

En af de vigtigste – og nok også mest åbenlyse – kunstnerartikler, du bør investere i, er selvfølgelig maling til dit projekt. Som nybegynder falder alt for mange mennesker i den fælde, det er altid at gå efter det billigste. Men som de fleste også hurtigt erfarer, så kan det alligevel godt gå hen og blive dyrere, end man tror. Billig maling har f.eks. ofte den ulempe, at de enkelte lag ser tyndere ud end et enkelt lag af dyrere maling – og når du derfor vil skulle male overfladen flere gange, er den ”billige” maling pludselig ikke så billig længere.

Sørg derfor i stedet for at investere i maling af kvalitet, der dækker bedre og har præcis den farve, du drømmer om. Nu, vi er ved farve, er det i øvrigt også smart at overveje, om du vil blive glad for den i det lange løb. Nogle mennesker nyder selvfølgelig at male om regelmæssigt, og hvis du har ressourcerne til det, slår du dig endelig bare løs. Men vil du helst ikke skulle svinge pungen og penslen igen før om lang tid, er det om at tænke dig om, når du køber dine kunstnerartikler – så de holder længe og stadig gør dig glad efter et års tid.

Kunstnerartikler, der nuancerer dit udtryk

Som nybegynder vil du nok blive overrasket over hvor mange muligheder, der er for at nuancere dit udtryk, når du maler. Selvfølgelig skal du sørge for først at lære basisprincipperne: Bliv helt skarp til at ramme én jævn tone og holde kanterne lige – og derefter kan du slå dig løs med alle de vidunderlige kunstnerartikler, der findes derude, og begynde at nuancere dit udtryk. Står du f.eks. med et hus, der skal males, inden møblerne kommer ind, kan du vælge nogle af væggene at eksperimentere med. Du kan bl.a. købe dig noget tavlelak, så du kan skrive huskelister på væggen – og det findes i mange flere farver end gammeldags sort, hvis du er eventyrlysten.

Malerudstyr til gode priser

Det rette maleudstyr er mindst lige så vigtigt som den rette maling og spændende specialværktøjer. Malingen kan være af nok så høj kvalitet og din idé for projektet verdens bedste – men hvis du forsøger at gøre dine malerdrømme til virkelighed med en lille, udtørret pensel, vil det næppe komme til at ligne, hvad du forestiller dig. Start i stedet din samling af kunstnerartikler med et godt udvalg af pensler, ruller, tape, stiger og andet udstyr, du ser dig selv bruge flere gange. Gå efter de priser, der ligge solidt i mellemlejet – her får du som regel kunstnerartikler i en kvalitet, som holder, uden at det koster en bondegård.

Category