Luk lyset ind i dit hjem

Posted by Posted onmarts 3, 2021 Comments0

Der findes simple måder at skabe en mere lys i sin bolig. En fransk dør er den nemmeste måde at flytte det naturlige lysindfald fra et rum til et andet. Det er en hurtig installation, som ikke går på kompromis med hverken varme eller støj. En fransk dør kan give samme lysmængde som monteringen af et vindue, dog uden al besværet. Derudover har døren enkle og lige linjer, som giver et minimum af forstyrrelser i dit hjem.  

Et klassisk udtryk  

Det kan være svært at finde en dør, som matcher ens personlige stil. Det gælder både, hvis man ønsker at videreføre en traditionel arkitektur eller moderne tendenser. Her er en fransk dør et smart valg, fordi døren har et utroligt tidsløst udtryk. Den giver et klassisk twist til ethvert hjem. En fransk dør er den mest genkendelige glasdør, der kan bruges både som hoveddør, terrassedør eller blot som alternativ til den lukkede dør mellem rummene i huset. Døren har rene linjer i forskellige størrelser, som skaber symmetri og elegance. Selvom det måske lyder som om, at den franske dør kommer med et fast, ensformigt og måske kedeligt udtryk, så er dette slet ikke tilfældet. Se blot her hvor mange forskellige franske døre der findes hos online-doere.dk. Her kan du også finde franske døre i både standard- og specialmål, så den passer til dit behov.  

Få det bedste ud af dit naturlige lys  

For at få det størst mulige lysindfald i sit hjem, så er det vigtigt at man tænker i smarte løsninger. Det er ikke i alle hjem, hvor der er mulighed for monteringen af vindue eller hvor elektrisk lys giver den samme effekt og naturlighed, som man ønsker. Franske døre fås både som dobbeltdøre eller blot som en enkelte dør. De passer derfor lige ind, hvor du kunne tænke dig det i hjemmet. En dobbeltdør giver selvfølgelig mere lys, men er samtidig også meget stilfuld. Glasset til døren findes både i mat og klart, så hvis man ikke ønsker helt frit udsyn til eksempelvis soveværelset, kan man vælge det matte glas. På den måde kan man stadig få det fantastiske lys videreført og samtidig holde på dit privatliv.  

Sammenhæng i hjemmet  

Mange ønsker at skabe sammenhæng mellem de forskellige rum, og her er en fransk dør en gylden mellemvej. Døren giver mulighed for et kig til de tilstødende rum, og det skaber stor sammenhæng i hjemmets udtryk. Bag lukkede døre kommer det enkelte rum nemt til at virke separeret og adskilt. Her giver glasset enorm gennemsigtighed og kontakt. Der skabes en naturlig overgang i hjemmet. En fransk dør er genial til for eksempel børnefamilier, som ønsker at give deres børn plads til leg, men samtidig gerne vil holde et vågent med, om der skulle ske ulykker. Der gives plads til skrig og skrål uden at børnene føler sig overvåget eller tvunget til at skulle nedtone den frie leg. En fransk dør skaber altså ikke kun sammenhæng, men også et ubevidst fællesskab for hele familien.   

Category