Sådan forkæler du både haven og bilen

Posted by Posted onapril 26, 2021 Comments0

En lang arbejdsdag kan få selv de bedste til bare at slænge sig på sofaen. Imens gror haven uhæmmet, og bilen er måske efterhånden gået hen og blevet en ældre model.

Fokuser på en ting ad gangen

Dette gælder ikke kun, når det kommer til at få bilen og haven fikset. Så længe man kun går halvt ind i en opgave, så forbliver den også kun halvt færdig.

Vær konsekvent, når du vælger hvad du begynder med. Hvis bilen er det første valg, så skal haveprojektet ikke igangsættes før, at bilprojektet er færdigt eller i hvert fald stort set selvkørende.

Dit vigtigste transportmiddel

Bilen er for mange blevet den eneste måde, som de kan komme både til og fra arbejde, hente børn, ordne indkøb og listen fortsætter. Efterhånden er man blevet så afhængig af den, at hvis der sker noget med den, så vil alt andet ramle.

Den bedste måde altid at vide sig sikker på, at bilen nok skal virke, er ved at få et abonnement på Falck vejhjælp.

Selv når den gamle bil har været udsat for frostgrader, så behøver man ikke at bekymre sig om, hvorvidt batteriet er blevet fladt eller andet har påvirket den. Med et abonnement kan man med ro i maven få fikset et pludseligt opstået problem med bilen. De bestræber sig derudover altid at være der inden for en time, så ventetiden er heller ikke så lang.

Få et fristed i baghaven

En god grund til at få fikset den tilgroede have er, at man kan bruge den som et slags mini-feriested. Hvis man både sætter parasol og lækre havemøbler derud og samtidig når at fange dagens sidste solstråler, så kunne man ikke få det bedre i Syden.

For at få noget flot at kigge på, kan man eventuelt plante nogle buske og blomster. En god og nem busk at plante er hindbærbusken. Den er ovenikøbet et kæmpe hit blandt børnene, fordi den giver de søde små bær.

Derudover er det en smuk plante, som kan vokse sig stor og vild i haven, hvis man lader den. Ellers kan man have den mere under kontrol og plante den i græsset, så de små skud bliver slået ned med resten af græsset. Så køb hindbærplanter i dag, der er et utal af muligheder for at folde sig ud i både sit køkken og have med denne plante. 

Category