Sexlegetøj til mænd

Posted byRedaktoer Posted onaugust 26, 2019 Comments0
sexlegetøj mænd

Sexlegetøj bliver mere og mere ”almindeligt”. Det er ikke længere et tabubelagt emne, at man som par eller som single ejer sexlegetøj hverken for mænd eller kvinder. Faktisk vil man måske blive overrasket over, hvor mange der faktisk har sexlegetøj, og hvor stort et marked det er.

Stort udvalg – hvad skal du vælge?

Sexlegetøj kan være mange ting. Noget blødt, andet hårdt. Sexlegetøj kan være spil, dildoer, håndjern, penis pumpe og meget andet. Det kan være en ren jungle at finde rundt i alt det, der findes indenfor sexlegetøj, men heldigvis kan du i alle sexshops, både dem der er online og de fysiske butikker, finde råd og vejledning. Og du skal på ingen måde være flov over at spørge. 

Mest populære sexlegetøj til mænd på markedet i dag

Måske er det allerførste gang, at du skal købe sexlegetøj, eller måske vil du gerne finde noget nyt og spændende, som du ikke har prøvet før. Lige meget hvad kan det være en god ide at læse lidt om, hvilke produkter der er mest populære lige for tiden indenfor sexlegetøj til mænd.

Penis vibrator

De fleste kender nok til vibrator legetøj til kvinder. Men du kan altså også få vibratorer til mænd, hvilket er yderst populært. Dette sexlegetøj egner sig rigtig godt til par og giver ekstra nydelse og spænding i sengen. Vibratorerne kan indstilles til forskellig styrke, så I kan få det lige, som I bedst kan lide det. Vibrator ringen er fremstillet i blødt materiale, så den ikke slider og gør ondt at bruge.

Hole black onaniprodukt

Denne anordning ligner langt fra et sexlegetøj, og for et utrænet øje kan det være svært at se, hvad det egentlig er. Sandheden er, at dette er et produkt, der kan give maksimal nydelse og en meget realistisk følelse for manden, der ikke lige har en partner. Inde i produktet finder du kløfter, riller og knopper, der gør oplevelses så realistisk som mulig. En ekstra fordel er, at dette produkt er vandtæt, så du kan tage det med ud i badet, hvis du vil.

Vstroker virtuel system til Fleshlight

De fleste har efterhånden hørt om fleshlights, der kan komme i mange forskellige udgaver. Dette gør oplevelsen med fleshlight endnu mere fantastisk og realistisk. I denne teknologiske verden giver det også kun mening, at teknologien kommer på banen inden for sexlegetøj også. Du skal blot tilføje det nye device til din fleshlight. Herefter kobles den til din computer via USB stik. Computeren vil nu opfange dine bevægelser og give dig en meget realistisk sexoplevelse på computeren.

Penis pumpen

Penis pumper kommer i mange forskellige udgaver og er en meget populær vare på markedet. Mange mænd kan opleve rejsningsproblemer af den ene eller den anden årsag, og for de fleste er dette et rigtig ømt emne, som mindsker lysten og muligheden for sex. En penis pumpe kan hjælpe netop disse mænd. Med en penis pumpe kan man også undgå at gøre brug af medicin, som kroppen jo egentlig ikke har godt af.

En penispumpe bliver også kaldt erektionspumpe eller vakuumpumpe. Den består af 2 simple dele. En cylinder og en vakuumpumpe. Vakuummet trækker blod ud i svulmelegemet, så der opstår erektion. Inden du fjerner pumpen, skal du sætte en penisring omkring roden af penis. Dette er med til at sørge for, at blodet ikke løber væk igen, og erektionen forsvinder. Du må maksimalt have penisringen på i 30 minutter ad gangen for ikke at skade penis.

Category