Spil med et tv-tema som du kan spille fra din smartphone

Posted byRedaktoer Posted onjanuar 20, 2020 Comments0
Person spiller på sin telefon

Nogle gange sker det, at spil bliver så populære, at der bliver skabt film og tv-serier baseret på dem – men nogle gange går det også den anden vej! Hvis tv-serier eller tv-shows bliver populære nok, vil du ofte kunne købe en masse tilhørende merchandise og produkter. Typisk bliver der også lavet spil til din smartphone, som de mere hardcore fans kan tage med sig hvor som helst. I denne artikel vil vi kigge på nogle af de bedste spil til de allerbedste tv-serier derude!

Pokémon Go

Dette spil er ikke kun for børn, men kan spilles i alle aldre! Og når man overvejer, hvilken succes både tv-serien og spillet efterfølgende havde – kan der ikke være meget tvivl om, at der noget om det. Pokémon Go er et yderst veludviklet spil, der bliver til en sammensmeltning af den digitale og den virkelig verden. Og det stopper ikke, før du har fanget dem alle.

South Park

South Park er en af de klassiske tv-serier, der er kendt over hele verden, og derfor ville det næsten også være mærkeligt, hvis det ikke havde sit eget spil. South Park: Phone Destroyer er et sjovt spil, hvor du kan vælge din yndlingskarakter og opleve super veludviklede historier, som man ikke kan andet end at elske. Du vil opleve masser af latter.

Games of Thrones

Dette er en af den moderne tids største succeser, og der er lavet super gode spil, som passer perfekt til serien. Til både Apple og iOS har du spillet Game of Thrones: Conquest, men casino-verden er også et super sted til at finde spil fra tv-shows. Du bør blandt andet tjekke spillet Unibet Game of Thrones, der kan give dig timevis af underholdning.

The Walking Dead

Hvis du er mere til uhygge, kan du downloade spillet The Walking Dead til din mobiltelefon. Det kan være perfekt til at få adrenalinen til at pumpe gennem de kolde, mørke vintermåneder. Grafikken og lydeffekterne er super specialiserede, og det gør det utroligt nemt at leve sig ind i denne skræmmende verden.

The Simpsons

Hvis du elsker disse gule venner, bør du downloade et af de mange spil som for eksempel The Simpsons: Tapped Out, der er baseret på Homer, Marge, Lisa, Bart, Maggie og alle de andre kendte figurer fra livet i Springfield. Her vil du opleve unikke historier fortalt i Simpsons-universet, og du kan endda være med til at opbygge din egen version af byen. Der er altid noget nyt at finde og opleve her.

Twilight

Twilight-serien har oplevet et kæmpe buzz, og det er med rigtig god grund, da de leverede underholdning i verdensklasse. Twilight: The Mobile Game er mere eller mindre en quiz, hvor du kan teste din viden. Man kan sagtens gå hen og sige, at man hurtigt bliver bidt af det.

Svampebob Firkant

Svampebob, eller Spongebob Squarepants, har utallige sjove spil klar til mobilen eller din tablet, der er baseret på serien og i diverse forskellige temaer. Du kan få dem med sport, action, quizzer og meget andet. Du er mere end velkommen til at tage på eventyr under havets overflade.

Category