Tag kollegerne med til bold

Posted byRedaktoer Posted onjanuar 28, 2019 Comments0
Fodbold bane

Vil du gerne bidrage til, at der er et stærkt fællesskab og sammenhold mellem dig og dine kolleger på arbejdspladsen, så kan det være en god idé at lave noget sammen uden for arbejdet. Det kan nemlig bidrage til, at man rykker lidt tættere sammen i bussen.

Det behøver ikke nødvendigvis være den helt store fest, hvor alt er arrangeret ned til den mindste detalje. Det kan også bare handle om, at man finder en fælles interesse, og så laver man en frivillig tur, hvor folk kan melde sig på, hvis de har lyst til at være med på den.

Det kunne eksempelvis være en tur på stadion, som er noget, mange kan forholde sig til. Fodbold er en populær sportsgren, som rigtig mange vægter højt, når der er tale om favoritsportsgrene. Derudover er det også noget, de fleste har et eller andet forhold til, og derfor er det tit en god ice breaker.

Giver lidt liv

Hvis det mest bare er ved kaffemaskinen, at dig og kollegerne mødes, så er det måske på tide at skabe lidt liv. Det kan give rigtig god mening at gøre nogle lidt andre ting sammen end bare dem, man gør sammen til hverdag. Det er rigtig sundt at lære hinanden at kende i andre sammenhænge, og det skaber en naturligt bedre kemi mellem mennesker, hvis de også kommer lidt ud sammen.

Fodbold er i manges øjne også en god grund til lige at få lagt alt det seriøse fra arbejdet lidt til side. Fodbold kan bestemt også være en seriøs ting, men det er måske lidt lettere at snakke frit om, fordi der ikke er så mange komplicerede ting i spil. Man kan drille hinanden lidt og sige ting med et glimt i øjet.

Sætter gang i adrenalinen

Fodbold er også noget, som sætter gang i kroppen på andre måder. Der er nemlig ofte rigtig meget adrenalin forbundet med at følge en fodboldkamp, og det er noget, man mærker, uanset hvor tæt knyttet man er til et hold. Det gælder særligt, hvis man forsøger at leve sig lidt ind i tingene – eksempelvis ved at vælge, hvem man vil støtte i kampen.

Typisk kan det være sjovt, hvis man eksempelvis tager på tur for at støtte det lokale fodboldhold, hvilket også er med til at styrke den omtalte fællesskabsfølelse mellem kolleger.

Lav nogle konkurrencer undervejs

Det er oplagt at lave jeres egne konkurrencer, når I tager på fodboldtur. Det er en god måde at få alle med på, for uanset om man interesserer sig for sporten eller kampen, er det sikkert altid sjovt at være en del af en lille leg eller konkurrence.

Det kunne handle om, at man gætter på, hvem der vinder kampen, eller hvordan nogle bestemte situationer i kampen kommer til at foregå. Den slags kan man ret nemt tilpasse den generelle fodboldviden i gruppen, således at man gør det tilpas nørdet for de mennesker, som er med på turen.

Category