Tegn på, at du bør udskifte taget på dit hus

Posted by Posted onapril 5, 2022 Comments0

Dit tag er en af de vigtigste dele af dit hus. Det beskytter dig mod elementerne og holder dit hus i god stand. Hvis du begynder at se tegn på, at du måske har brug for at udskifte dit tag, skal du ikke vente! Jo længere du venter, jo mere skade vil der blive gjort, og jo dyrere bliver det at udskifte det. I dette blogindlæg vil vi nævne nogle af de tegn, der indikerer, at det er tid til et nyt tag.

Dit tag er mere end 50 år gammelt

Man siger, at et tag kan holde i mange år, men det afhænger både af standen, vejrforhold og naturligvis: vedligeholdelse. Hvis du taget bare har fået lov til at passe sig selv, og det bliver at blive vidt og se slidt ud, samtidig med, at det har mange år på bagen, så bør du stærkt overveje at udskifte det til et nyt tag København, eller omegn.

Du har utætheder i dit loft eller dine vægge

Hvis du bemærker vandpletter på dine lofter eller vægge, er det sandsynligt, at du har et utæt tag. Dette kan skyldes beskadigede helvedesild, revner i fliserne eller endda manglende inddækning. Hvis du ikke snart tager fat på lækagerne vil skaden kun blive værre og kan føre til skimmelvækst eller endda strukturelle skader.

Dit tag er dækket af mos

Hvis du har et grønt tag, er det sandsynligt, at du har mos. Selv om mos ikke altid er en dårlig ting, betyder det, at dit tag ikke dræner ordentligt, hvis det dækker størstedelen af dit tag. Det kan føre til vandskader og gøre dit tag mere modtageligt for lækager.

Hvis du er i tvivl om dit tag kan holde nogle år endnu, så kontakt Jydsk Tagbyg. De har mange års erfaringer og kan gennemgår dit tag for skader, lækager og tjekke dets stand. De kommer med et uforpligtende tilbud, hvis de mener, at det er nødvendigt med et nyt tag,

Category