Valg af robotplæneklipper

Posted by Posted onjuni 10, 2021 Comments0

Hvis du gerne vil med på moden, spare tid og kræfter på din græsplæne, så bør du hoppe med på bølgen og investerer i en robotplæneklipper. Men du bør absolut ikke gå ud og købe den første og bedste du finder, for det er ikke sikkert, at den passer til din græsplæne. Græsplænerobotterne er individuelle, og nogle er bedste til flade, små plæner, hvor andre er mere “kloge”, og kan både køre på bakker og igennem forhindringer. Derfor bør du tag et kig ud i haven, og beskrive, hvordan netop din have ser ud.

Det bør du tænke på

Når du skal finde den rette robotplæneklipper til din have, så skal du først og fremmest, undersøge hvor mange kvadratmeter din have er. Derefter skal du kigge på, om haven er i plan? Eller er der bakker? Er der en sø i haven? Blomsterbede eller andet, som giver yderligere forhindringer for din robot til at køre rundt? Her skal du kigge efter en robot, der netop passer til dit areal, men også en, som kan klare de forhindringer der er.

En god metode er, at lave udelukkelsesmetoden, ud fra de krav og behov, man har. Det er ud fra real, mærke, batterilevetid, størrelse, udseende, men ikke mindst også ud fra diverse funktioner. Nogle kan tilkobles via WiFi og en App, så du kan styre den direkte fra din telefon.

Du vil ikke fortryde dit valg

Du vil absolut ikke fortryde at købe en Robot græsslåmaskine, hvis du altså har købt den rette. Den vil spare dig for tid og energi. Tid, som du kan bruge på noget andet, du føler, at du aldrig når. Eller du kan vælge at nyde livet, slå benene op og se din robot klare dit arbejde til punkt og prikke. Græsplænen vil nemlig altid se indbydende ud, og den vil se mere sund og flot ud.

Category